Ihanan ärsyttäviä kissoja meillä on kolme. Kaikki ovat kotikissoja ja meille niin rakkaita.

Tsepi on vanhin nyt seitsemän vuotias ja oikealta nimeltään Led Zeppelin. Se on leikattu uros ja kissojemme kuningas. Tsepi pyydystää yöt ja nukkuu makeasti päivät. Nyt kun on piisannut pakkasöitä Tsepi on viihtynyt myös sisällä.

1235285654_kesä 2005 014.jpg

Silloin kun päivärutiini on selkeä, eli yöt valvotaan ja päivät nukutaan on mustalla kissalla omat kuviot. Sisälle se tulee samaan aikaan kun minä tulen aamunavetasta. Usein se kotiovella naukuu jo kiukkuisena kun touhuan navetassa, että pitäisi toimia nopeammin. Kun Tsepi on pässyt sisälle se syö kaksi pussillista ruokaa ja menee nukkumaan. Illalla kun herätään menee taas kaksi pussia ruokaa ja sitten se huulia nuoleskellen menee katsomaan ikkunasta mikä on pihalla tilanne. Sieltä sitten ovelle pyytämään ulos. Kun saa ulko-oven auki, se vielä oviaukossa venyttelee ärsyttävästi että pakkanen varmasti pääsee sisälle. ja menee ulos.

Kun Tsepi haluaa poikkeuksellisesti keskellä yötä sisälle, se kiipeää palotikkaita toiseen kerrokseen parvekkeelle makuuhuoneen oven taakse naukumaan.

 

Prinsessa on valkoinen ihanuus joka on parivuotias leikattu tyttö. Se tykkää pyydystellä hiiriä ja nukkua päikkäreitä omassa rautasängyssään tai lampaantaljallaan. Ruoan se syö vaalenpunaisesta kupista missä tietenkin teksti Princess.

 

1235284800_prinsessa talvi.jpg

 

Elmeri on siitä hauska kissa että se osaa aukaista ovet. Hieno loikka oven kahvaan ja ovi aukeaa. Hieno yllätys kun ulkona paukkuu pakkanen ja kun iltapäivällä tulee kotiin niin esim. ovi kylmään kellariin on auki. Silloin ei kissa kovin kehuja saa. Elkku syö vain kotiruokaa ja se on viisi vuotias leikattu kolli. Alla olevassa kuvassa Elmeri makoilee pyssykotelossa.

1235293971_DSC04827.JPG