Niin se viikko vierähti ja tänäänkin tuli puuhattua kaikenmoista. Kengittäjä kävi aamulla ja Hanski vuorostaan sai uudet kengät. Hokit jätettiin vielä paikoilleen koska vielä on lunta ja liukasta vaikka vettä sataakin. Nyt tuntuu yötä kohti vain sade tihenevän. Päivällä kävimme lasten kanssa uuden kauppakeskuksen avajaisissa Ylöjärvellä ja olimme iloisesti yllättyneitä. Keskus oli suurempi mitä kuvittelimme ja sieltä löytyi jos jonkinmoista putiikkia. Saa nähdä jättävätkö lapset Idea parkin nyt kakkoseksi. Enpä kuitenkaan usko ;)

Lapset vuokrasivat vielä illaksi elokuvan ja Emmi ehti vielä ratsastamaankin. Eetu löysi Tiltistä uuden pelin, joten aikaa meni siihenkin. Eetulle tapahtui viikonloppuna muutakin kivaa, mutta kirjoittelen siitä Eetun sivuille huomenissa.

Illalla vielä ulkosauna lämpiämään.

Oikein mukavaa alkavaa viiikkoa, mitähän mielenkiintoista se tuo tullessaan!

1238934267_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jeppellä oli tärkeää tekemistä tänään, kun sen täytyi läheltä seurata sujuuko kengitys suunnitellusti.Jeppe oli innoissaan kengittämishommassa mukana ja tarkkaili työtä silmää räväyttämättä sekä maisteli kavion palasia . Jeppe ja kengittäjä tulevat hyvin juttuun keskenään.