1237931167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikko onkin lähtenyt vauhdilla käyntiin, ei meinaa perässä pysyä. Niinhän sitä sanotaan että työ haittaa vapaa-aikaa, osuvaa tässäkin tapauksessa. Blogissamme on käynyt ihanan paljon ihmisiä, kiitos teille. Palautetta on tullut paljon kiitos myös siitä. Mukavaa kirjoitella tietäen, että aina joku palaa kurkkaamaan mitä meillä tapahtuu.

Isompi hevosemme Hanski palailee kotiin viikonloppuna, joten ajatuksia suunnataan jo sinne. Hessu ponimme saa kaverinsa takaisin ja voi sitä onnen päivää ja kyhnyttämisen määrää kun kaverukset kohtaavat.

Aamumme alkaa aina hevostellessa, kauramoottoreiden täytyy saada ruoat ja päästä tietenkin ulos. Voiko olla mitään ihanampaa aamulla kun kuulla hevosen hörinä jo tallin ovella kolistellessani.  Joskus kun aamu on oikein aikainen, Hessu vasta kömpii ylös leveästi haukotellen. Sitten se kävelee laiskasti ovelle ja silmittelee hetken ympärilleen. Hessu on selkeästi aamun torkku ja illan virkku. Jeppe on mukana aamuhommissa ja samalla kun menen tallista takaisin sisälle, ovesta luikahtaa kissa jos kolmaskin ja ruokaa tietenkin odottamaan. Tsepi kissa haluaa lisäksi aamusyliin. Otto kaija haluaa myös leipänsä ja myös marsujen talosta kuuluu pirteä uikutus. Niin ne aamut pyörähtää käyntiin. Oheisessa kuvassa Prinsessan tunnelmia,  se taitaa olla aamuntorkku ja hieman illankin torkku...

 1237931210_img-d41d8cd98f00b204e9800998e