Nyt palaamme jälleen Kyprokselle ja notkuvien ruokapöytien ääreen. Salaatit oli aivan mahtavia, niin tuoreita ja maistuvia aina. Maistelimme myös tyypillisimmät liha ruoat ja menihän sitä jälkiruokaakin. Kyproksella kannattaa ehdottomasti kokeilla Meze annoksia. Niitä voi tilata kahden hengen annoksen, joko lihamezen tai kalamezen. kyseinen annos koostuu useasta erilaisesta ruokalajista ja voi sanoa että vatsan saa todella täyteen. Juuri kun luulet että tässä oli viimeinen annos, tulee vielä lisää.

Ensimmäisen päivän jätskiannos.

Osia lihamezen ruoista, tuo musta makkara jäi syömättä :)

Emmi pääsi kokin kanssa flambeeraamaan eli liekittämään ruokaa (sitä se kai tarkoitti) ainakin siitä päätellen kun liekit nousivat pihveistä. Myös jälkiruoka mansikat sai flambeerattuina.

Eetu näyttää miten pappa opetti juomaan pikkurilli pystyssä kun olimme Bulgariassa.

Aamupala ei jotenkin tällä kertaa sykähdyttänyt. Onneksi hotellin vieressä oli loistopaikka George, jossa sai päivällä pikku purtavaa.

Pyrimme käymään iltaisin eri paikoissa syömässä ja siihen parhaimpaan suunnattiin sitten viimeisenä iltana.